Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

accommodatie

Aangenaam Vakantiehuis met Balkon 03-61069-IT1

4 Personen
2 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
Helaas! Deze accommodatie is niet meer beschikbaar op de door u opgegeven data. Pas uw reisdata aan of zoek een andere accommodatie
Profiteer nu van een extra vroegboek- of lastminutekorting!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die voor u van toepassing zijn? Vind uw favoriete vakantiewoning en neem voordat u een boeking via onze website maakt, contact met ons op.

Beschrijving

Leuke vakantiewoning tussen de Etnavulkaan en de zee gelegen. Het is een ruim, recent ingericht vakantieappartement in een nieuw vakantiehuis en bovendien rustig gelegen. De zee is op 10 minuten rijden. Ideaal voor een relax-, zee- en/of strandvakantie of om de interessante omgeving te bezoeken: de Siciliaanse kust, Catania, de Etna, Siracusa en de rest van deze prachtige regio.

Lentini ligt 30 kilometer ten zuid-westen van Catania, de stad die in 730 voor Christus werd gesticht als een kolonie van Naxos. De stad lag altijd overhoop met het nabij gelegen Syracuse en werd in 413 voor Christus weggevaagd, toen de Atheners werden verslagen, die de Leontinoi te hulp waren gekomen. Bondgenoten van Syracuse kwamen uit Chalkis om een nieuwe kolonie te stichten, maar in 214 voor Christus veroverde de Romein Marcellus de stad, waarna ze nooit meer tot bloei kwam. Onder de Chiesa Madre bevindt zich een grafkelder uit de 3e eeuw, er is een archeologisch museum en 3 kilometer ten zuiden van Lentini zijn nog de stadsmuren, agora, een tempel en een necropolis uit een heel ver verleden te zien. Aan de noordzijde van het archeologische park staat een kasteel van Federico II.

Parterre
open keuken
oven
woon/eetkamer
2-pers. slaapbank
slaapkamer
2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
slaapkamer
2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
badkamer
ligbad
veranda
wasmachine
BBQ
parking
kinderbed
Borgsom
€ 150
Eindschoonmaak
€ 50
Huisdieren
niet toegestaan
Bedlinnen
aanwezig
Badhanddoeken
aanwezig
Keukenlinnen
aanwezig
Wifi
gratis
Mr Tbj Beekman
Verblijf van 23 april 2018 tot 2 mei 2018
2 mei 2018

Een vriendelijke ontvangst bij een zeer compleet ingericht appartement. Het huisje keek uit over een vallei. Rustige omgeving, auto noodzakelijk.

Ms Margriet Wijnans
Verblijf van 26 september 2016 tot 3 oktober 2016
16 oktober 2016

De aankomst in de beschrijving stond dat de mevrouw van de sleutel Engels sprak, maar dat was niet zo. Toen we dus belden dat we het niet haalden om om 8 uur ter plekke te zijn, verliep het gesprek zeer moeizaam. Maar al snel kwam een telefoontje uit Nederland van de zus van de mevrouw, die Nederlands sprak, en hebben we met haar verder gesproken. Omdat het heel hard regende en pikdonker was, was het voor ons moeilijk om de routebeschrijving te volgen en onze tom-tom nam niet het adres op. Toen heeft die mevrouw uit Nederland ons met app-jes heel goed geholpen en konden we het huis snel vinden.

Ms Mieke Van Praet
Verblijf van 12 mei 2016 tot 25 mei 2016
29 mei 2016

Tegenvallende buitenruimte. Foto's en tekst op de website zijn misleidend. Er is geen tuin no ch tuinmeubelen. Bijna geen zon op het terras. De carport wordt door de eigenaar gebruikt. Er wordt enkel Italiaans gesproken.

Mr Fons Mandigers
Verblijf van 14 oktober 2014 tot 21 oktober 2014
26 oktober 2014

prachtig eiland Sicilië meet veel cultuur. mooie levendige stadjes

Mr Joannes Késenne
Verblijf van 19 juli 2014 tot 2 augustus 2014
11 augustus 2014

Wij kijken met genoegen terug op het warme onthaal en de gastvrijheid. De praktische voorzieningen zijn voortreffelijk. De omgeving is rustig, maar ietwat afgelegen (zestal kilometer van centrum Lentini). Wel goed gelegen als uitvalsbasis naar culturele en natuurbestemmingen in Oost-Siciië. Opmerking de informatie van BELVILLA vermeldt dat er geen wasmachine aanwezig zou zijn, terwijl dit wel het geval is! Toch belangrijk te vermelden want dit maakt de valiezen bij afreis gevoelig lichter !

Mr Konstantin Buldygin
Verblijf van 1 juni 2014 tot 15 juni 2014
17 juni 2014

Waarom heb je niet waarschuwen dat in het huis met de eigenaren wonen? De gastvrouw ontvangen geld voor het schoonmaken van het huis was niet een keer schoongemaakt in twee weken van ons verblijf. Op de dag van ons vertrek, begon ze om geld vragen voor krassen op stoelen, zeggen het maakte onze kinderen. Stoelen werden bekrast voor ons. We vertrokken thuis in de ochtend en terug te keren in de avond naar bed te gaan en haar beschuldigingen zijn volledig ongegrond. Dit intsendent vertrekken onplezierige ervaringen.

Mr antonió cannao
Verblijf van 3 april 2014 tot 10 april 2014
14 april 2014

We hebben een goed verblijf mooi huis op het platteland ongeveer 10 minuten rijden van de stad zeer gastvrije eigenaren

Ms Hilde Bergen
Verblijf van 25 mei 2013 tot 8 juni 2013
21 juni 2013

Prima locatie om het oosten van Sicilie te verkennen. De woning is meer dan ruim genoeg voor 4 personen.Er is voldoende materiaal aanwezig in de keuken. Linnengoed en keukengoed is ruimschoots aanwezig.De huiseigenares verwent je met versgeplukt fruit en zelfbereide maaltijden.

Mr Hugo Breggeman
Verblijf van 27 april 2013 tot 4 mei 2013
24 mei 2013

prima accommodatie met zeer vriendelijke eigenaar, die je erg verwend met zelfgemaakte etenswaren en fruit. Nadeel ze spreken alleen Italiaans!

Mr w.l.m pastors
Verblijf van 1 maart 2013 tot 10 maart 2013
19 maart 2013

Het huis heeft geen adres of huisnummer en is alleen goed te vinden m.b.v. de coordinaten dus een navigatiesysteem is onontbeerlijk.Aangekomen komen we in een onverwarmd huis , binnen en buiten 12 gr. , geen kachel dus werden er 3 straalkachels aangezet met een gezamenlijk vermogen van 2.5 kW terwijl voor de woonruimte , 110 m3 , 7 kW nodig is om het comfortabel te maken.De verhuur periode is daarom beperkt omdat de buitentemperatuur 20 gr moet zijn.Er zijn antieke 3 T.V.'s aanwezig waarvan er uiteindelijk een werkte met 2 afstandsbedieningen.Ronduit levensgevaarlijk is de warmwatervoorziening in de keuken,als de boiler op temperatuur is staat het rvs aanrechtblad en de kraan onder spanning ( 230 V ! ).Deze zijn dus niet geaard wat wel verplicht is.Mijn inziens dus niet verhuren voordat dit gecontroleerd is door een gecertificeerd persoon.In de tuin 2 broodmagere honden waarvan er een aan een zo korte ketting hoog aangebonden dat het arme dier niet kon gaan liggen.Dat heb ik direct veranderd en bijgevoerd wat niet gewaardeerd werd.Verder is er het taalprobleem , communicatie is vrijwel onmogelijk. Maar Sicilie is mooi en aan 2 dagen slecht weer moet je in deze periode rekening houden.