Ruim 120.000 vakantiewoningen, bungalows en villa's
Grootste aanbod, beste website, beste service!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Jolien Huigen Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Last minutes
Korting 10-70%Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Top wintersportgebieden

Oostenrijk

Frankrijk

Duitsland

Italië

Kroatië

Zwitserland

Deze website wordt duurzaam gehost

Belangrijke informatie vakantiewoning-zoeken.nl

Vakantiewoning-zoeken.nl is een professioneel vakantiehuizen platform. Wij zijn zelf geen reisaanbieder, maar bieden u via onze unieke website, middels de door u aangegeven criteria, een overzicht van alle beschikbare vakantiewoningen van de bekendste en grootste touroperators. U kunt deze, via onze website, rechtstreeks bij de betreffende touroperator boeken. U vindt bij ons meer dan 100.000 vakantiewoningen, in Nederland, Europa en daar buiten. Ons aanbod is dan ook uniek. U vindt nergens een groter aanbod dan bij ons.

Vakantiewoning Zoeken is onderdeel van A Vakanties

Vakantiewoning-zoeken.nl is een website van A Vakanties.

A Vakanties is met ruim 20 websites en meer dan 1.000.000 bezoekers per jaar één van de grootste internet reisorganisaties van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de online verhuur van vakantiehuizen, groepsaccommodaties en tevens specialist in reis-en annuleringsverzekeringen voor particulieren en groepen. A Vakanties biedt ook een zeer groot aanbod van last minutes vakantiehuizen, bed and breakfast, duurzaam toerisme, vakantiehuizen aan zee, vakantiehuizen met zwembad, bungalowparken, vakantie met huisdieren en grote vakantiehuizen.

Met een aanbod van 100.000 vakantiehuizen in Nederland en heel Europa slaagt u altijd.

A Vakanties bestaat sinds 2008 en is betrouwbaar, deskundig en zeer servicegericht. A Vakanties werkt alleen samen met betrouwbare partners.

U kunt bij A Vakanties altijd rekenen op persoonlijke aandacht en advies.

Zie voor uitgebreide informatie over A Vakanties en haar 20 websites, www.a-vakanties.nl

Uitstekende Service

U kunt online en 24 uur per dag een vakantiewoning of groepsaccommodatie boeken via deze website. U kunt echter ook rekenen op een uitstekende service. Zo zijn wij op maandag, dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16:00 uur en krijgt u direct een deskundige medewerker aan de lijn. Op woensdag en vrijdag zijn wij alleen per e-mail bereikbaar.

Indien u een vraag per e mail aan ons stelt, proberen wij die vraag dezelfde dag nog te beantwoorden. 

 

 

Laagste prijs garantie touroperators

Indien u een vakantiewoning boekt via vakantiewoning-zoeken.nl dan betaalt u dezelfde prijs als wanneer u de vakantiewoning rechtstreeks via de website van een van de aangesloten touroperators zou boeken. Eventuele vroeg boek kortingen, last minute kortingen en andere kortingen zijn al verwerkt in de huurprijs. Ook berekenen wij geen extra boekingskosten of administratiekosten. Er wordt door ons dus geen toeslag berekend op de huurprijs van vakantiewoningen. U heeft de keuze uit het aanbod van meer dan 10 gerenommeerde touroperators! Veel voordeel en gemak voor u dus.

Meer dan 100.000 vakantiewoningen

U vindt op deze website meer dan 100.000 vakantiewoningen. Nergens anders vindt u een groter aanbod vakantiewoningen dan hier. U vindt op deze website het complete aanbod vakantiewoningen van onder meer Belvilla, Novasol, Interhome, Bungalow.net, Topic Travel, Dancenter, Villa Vacant en Holiday Home.

Betrouwbaarheid

De touroperators die de vakantiewoningen op deze website verhuren, zijn allemaal solide organisaties die al vele jaren vakantiewoningen verhuren en zijn voor het merendeel aangesloten bij de ANVR en Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). In de algemene voorwaarden van iedere touroperator kunt u lezen welke keurmerken ze hebben en bij welke organisaties ze zijn aangesloten.

De meeste van onze touroperators zijn aangesloten bij een of meerdere van de volgende organisaties:

Indien een touroperator is aangesloten bij de SGR houdt dat onder meer in dat de consument zijn vooruitbetaalde reisgeld terug krijgt, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestaties niet kan leveren. Volledige informatie vindt u op de website www.sgr.nl.

Indien een touroperator bij het calamiteitenfonds is aangesloten, vallen de door deze touroperator georganiseerde reizen onder de voorwaarden van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dit houdt in dat, als een touroperator een reis, als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kan uitvoeren, u, een deel, van uw reissom terugkrijgt. Het calamiteitenfonds betaalt ook de extra kosten die ontstaan indien een reis moet worden aangepast of moet worden afgebroken. Volledige informatie vindt u op de website: www.calamiteitenfonds.nl.

Het Thuiswinkel Waarborg is een Nederlands keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via internet. Als consument kunt u er van op aan dat deze bedrijven zich houden aan relevante wet- en regelgeving alsmede aan de gedragsregels van de Thuiswinkel.org. Er is ook een Geschillencommissie. Volledige informatie vindt u op de websites www.thuiswinkel.org en www.consuwijzer.nl.

Dit is een internationaal keurmerk ter bescherming consumentenbelangen. Zie voor uitgebreide informatie: www.emota.eu.

U boekt rechtstreeks bij de touroperator

Onze website geeft u een overzicht van vakantiewoningen van een groot aantal betrouwbare en professionele touroperators. Op het moment dat u een vakantiewoning boekt via onze website gaat u een overeenkomst aan met een van deze touroperators. De hele boeking wordt verder afgehandeld door deze touroperator. U betaalt ook aan deze touroperator.

Geen boekingskosten, geen extra kosten

Indien u uw favoriete vakantiewoning via onze website bij de touroperator boekt, betaalt u dezelfde prijs als wanneer u rechtstreeks bij de touroperator zou boeken. Omdat wij ook geen boekingskosten berekenen, is boeken via deze website snel, voordelig en kunt u kiezen uit het grootste aanbod.

Bevestiging van uw boeking

U krijgt in alle gevallen binnen enkele dagen uw boekingsbevestiging en huurovereenkomst rechtstreeks van de touroperator toegezonden. In deze boekingsbevestiging staan alle bijzonderheden vermeld van de woning, de huisregels, het exacte adres van de vakantieaccommodatie, de route, de inboedel en faciliteiten, de aankomst- en vertrekdata en tijden, het afhaaladres van de sleutel en andere relevante zaken. Na het betalen van de volledige huur ontvangt u ook de telefoonnummers en namen van contactpersonen en het precieze adres van de geboekte vakantiewoning. Er zit bij de boekingsbescheiden ook een factuur met specificatie van de huursom inclusief borg, schoonmaak, enzovoort.

Betaling van uw gehuurde vakantiewoning

Nadat u een vakantiewoning geboekt heeft, dient de aanbetaling van 30% van de huursom binnen enkele dagen betaald te worden. U kunt betalen met Ideal, maar vaak ook via bankoverschrijving (schriftelijke of elektronische overboeking) of via creditcard. Nadat u deze betaling heeft gedaan is uw boeking definitief. De overige 70 % dient meestal uiterlijk 6 weken voor de eerste dag van het verblijf betaald te worden. Bij de boekingsbescheiden die u van de touroperator ontvangt, staat exact vermeld wat en wanneer u de huursom moet betalen en op welke wijze u kunt betalen. Soms moeten bepaalde kosten, zoals bijvoorbeeld de huur van linnengoed of de borg, bij de eigenaar of beheerder van de vakantiewoning ter plaatse worden betaald op de dag van aankomst.

Annulering

In de algemene voorwaarden van de betreffende touroperator staat vermeld op welke wijze en tegen welke kosten, u uw geboekte vakantiewoning nog kunt annuleren. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Een vakantiewoning zoeken is eenvoudig

Via ons modern zoeksysteem heeft u binnen enkele minuten uw ideale vakantiewoning in uw ideale vakantieland gevonden. U vindt in ons systeem ook rookvrije vakantiewoningen, vakantiewoningen voor minder validen, last minutes en woningen waar huisdieren welkom zijn.

Vakantiehuizen selecteren

U kunt via onze gebruiksvriendelijke website eenvoudig vakantiewoningen selecteren op land en streek, al of niet huisdiervrij, al of niet geschikt voor minder validen, aantal personen, ligging, aantal kamers, omgeving, enzovoort. In de omschrijving van de woning vindt u nog veel meer bijzonderheden die voor u van belang zijn om een verantwoorde keuze te kunnen maken. Hoe beter u geïnformeerd bent, hoe beter u een keuze kunt maken uit het enorme aanbod vakantiewoningen.

Alle kosten overzichtelijk op een rij

U kunt direct zien of uw ideale vakantiehuis in een bepaalde periode nog vrij is en deze via onze website direct boeken. U ziet bij elke woning wat deze in een bepaalde periode ( week, midweek, weekend) kost en wat de bijkomende kosten zijn. Alles helder en overzichtelijk op een rij. U krijgt rechtstreeks van de touroperator een bevestiging en kunt rechtstreeks aan deze touroperator betalen.

Last Minutes.

Via de selectiemogelijkheid "last Minutes", krijgt u een overzicht van alle Last Minute aanbiedingen. . Een Last Minute aanbieding is soms tientallen procenten voordeliger dan een gewone aanbieding. Kijk daarom altijd of er in de door u gewenste vakantieperiode een Last Minute aanbieding is.

Copyright 2019 Vakantiewoning-Zoeken.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Reisverzekering - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad - Duurzaamheid

Top Vakantiewoningen, Vakantievilla huren, Vakantiewoning Nederland, Luxe vakantiewoning, Vakantiewoning huren, Vakantiewoning friesland, Vakantiewoning kust, Vakantiewoning zeeland, Vakantiewoning ardennen, Vakantiewoning texel, Vakantiewoning particulier, Vakantiewoning Spanje, Luxe vakantiehuizen, Vakantiewoning Duitsland, Vakantiewoning Frankrijk, Vakantiewoning Zweden, Vakantiewoning Polen, Vakantiewoning Tsjechië, Vakantiewoning Denemarken, Vakantiewoning Oostenrijk, Vakantiewoning Italië, Vakantiewoning Zwitserland, Vakantievilla huren Frankrijk, Vakantievilla Italië, vakantiehuis 9 personen, vakantiehuizen 7 personen, Meivakantie last minute, Vakantie met honden, Vakantiehuizen in Drenthe, last minute 2013, 4 persoons vakantiehuis, Vakantiehuizen Zweden, Vakantiehuizen Denemarken, Vakantiewoning Oostenrijk Wintersport, Vakantiehuis Tsjechië, Wintersport chalet,, Vakantiehuis Nederland , Goedkope vakantiehuizen Nederland 2,4,6,8,10 personen, Vakantiehuisjes, goedkope vakantiehuisjes 4, 6, 8, 10 en 12 personen, vakantiehuisjes Nederland, Wintersport Oostenrijk , Vakantiehuisjes Nederland, 5.000 mooie vakantiehuisjes Nederland, Vakantiewoning , Alle vakantiehuizen, aanbod 120.000 vakantiehuizen alle reisorganisaties, Aangepast vakantiehuis voor mindervaliden, rolstoelvriendelijk vakantiehuis mindervalide zoeken, Mindervaliden vakantie, vakantiehuis, vakantiebungalow huren, Chalet wintersport, wintersport chalets, Vakantiehuis aan zee , Vakantiehuis, Vakantiehuizen, vakantieparken op Waddeneilanden Ameland en Texel, Vakantiehuizen midden in de natuur,groene vakantiehuisjes., Vakantiehuizen op de Veluwe| vakantiehuis Veluwe, 6.000 vakantiehuizen en appartementen in Spanje , Groepsaccommodatie online zoeken en boeken, groepsaccommodaties luxe , Vakantiebungalow 8, 10, 12, 14, 20 personen, vakantiehuizen en vakantiewoningen in Limburg, Vakantiehuis | vakantiehuizen Zeeland, vakantiehuis | vakantiehuisjes , vakantiehuis of vakantiewoning voor 2 personen huren, Luxe villa , Groepsaccomodaties Ardennen, vakantieparken aan de kust in Nederland, Goedkope vakantiewoning huren, Vakantiewoning Zwitserland | chalet in Zwitserland huren, Een vakantiewoning , Vakantiehuis in Texel of Ameland voor 4, 6, 8 personen zoeken, aangepast vakantiehuis | aangepaste vakantiehuizen, appartement Hinterglemm | Saalbach Hinterglemm , vakantiewoningen | vakantiewoningen Nederland, Vakantiewoningen | vakantiewoning huren , vakantiewoning | vakantiewoningen in Duitsland, 12-persoons vakantiewoning huren, vakantiewoning | vakantiewoningen 10 personen, vakantiehuisje | vakantiehuisjes zeeland, Vakantiehuisje | vakantiehuisjes Limburg, vakantiewoning huren , vakantiewoning | vakantiewoningen huren, Vakantiehuis Kroatie | vakantiehuizen in Kroatië , Vakantiehuisje | vakantiehuisje in Giethoorn, Vakantiewoning aan zee huren, bijvoorbeeld in Spanje, Italië, Vakantiehuis | vakantiehuizen , Vakantiehuis zoeken , vakantiehuis | vakantiehuizen, vakantiehuis schoorl | vakantiehuizen in Schoorl huren, Vakantiehuis aan Zee | vakantiehuis aan de kust huren, Vakantiehuis Domburg | vakantiehuis Zeeland, vakantiehuis callantsoog| vakantiehuizen Noord-Holland, vakantiehuis Winterswijk | vakantiehuizen huren in Gelderland, Julianadorp aan zee| vakantiehuis Julianadorp, vakantiehuis Renesse | vakantiehuizen Zeeland, Vakantiehuis huren, vakantiehuis Norg | vakantiehuizen Drenthe, vakantiehuis Ommen | vakantiehuizen Overijssel, vakantiehuis Nunspeet | vakantiehuizen op Veluwe, vakantiehuis Ermelo | vakantiehuizen, vakantieparken in Ermelo, Vakantiehuis Garderen | vakantiehuizen 4, 5, 6, 8 personen, vakantiehuis Curacao huren | vakantiehuizen Curacao, Vakantiehuis Putten | vakantiehuizen in Putten, Veluwe, vakantiehuis slovenie | vakantie in Slovenië, Appartement Rome huren | 2, 4, 6 personen