Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiewoning Polen

Vakantiewoning Polen?

Indien u op zoek bent naar een vakantiewoning in Polen, heeft u de website gevonden met een groot aanbod vakantiewoningen in Polen.
U kunt via deze website een luxe vakantiewoning in Polen huren, een grote vakantiewoning in Polen maar ook een goedkope vakantiewoning in Polen boeken.

Ontdek vanuit uw vakantiehuis hoe verrassend veelzijdig Polen is.
U vindt in het noorden van het land de prachtige kust van de Baltische Zee met witte zandstranden.
In het noordoosten ligt het ‘Mazurische merengebied’.
De regio Pommeren, met de mooie stad Gdansk en de kust vindt u in het noordwesten van Polen.
In het (midden)westen ligt de regio Wielkopolska. Hier vindt u niet alleen vele rivieren, meren, bossen en uitgestrekte velden, maar ook veel monumenten, kastelen, paleizen en luxe landhuizen.
In het zuiden gaat het landschap over in een middelgebergte, met 2 grote bergketens; de Karpaten en de Sudeten.
Deze bergketens bestaan uit kleinere gebergtes, zoals de Tatra, Beskiden, Karkonosze (Karpaten), Pieniny en het Reuzengebergte (Sudeten).
Deze gebergtes zijn populaire wandelgebieden bij toeristen, omdat er op veel plaatsen goed bewegwijzerde wandelroutes zijn, die door glooiende velden, koele bossen en bergweiden zijn uitgezet en u langs rivieren, watervallen, steile rotsen en diepe ravijnen voeren.
Ter afwisseling van al die schitterende natuur kunt u de vele prachtige historische steden, de UNESCO monumenten, kastelen en kuuroorden van Polen bezoeken en ondervinden dat dit land over een rijk cultureel aanbod en een gevarieerde keuken beschikt.
Polen is bovendien een nog relatief goedkoop vakantieland.
Ontdek nu zelf de verrassende mogelijkheden van Polen als vakantieland vanuit onze vakantiehuizen in Polen!

Op zoek naar een andere en goedkope vakantie?
Polen is een vakantieland in opkomst en heeft u veel te bieden.
Wij hebben ruim 700 vakantiewoningen in Polen te huur waarvan de meeste in de omgeving van bergen, bossen of natuurparken liggen.
Polen is een groot land waar u nog uren kunt wandelen zonder een mens tegen te komen.
Iedere vakantiewoning in Polen is uniek en als u ons aanbod vakantiewoningen Polen gaat bekijken zult u ontdekken dat deze vaak zeer royaal van opzet zijn en op de mooiste plekjes liggen.
Een vakantie in Polen is een avontuur, een vakantiewoning in Polen huren zeer betaalbaar.
​Ga nu naar ons aanbod unieke vakantieboerderijen, chalets, appartementen en grote vakantiewoningen in Polen en ontdek dat Polen een zeer veelzijdig vakantieland is.

Of u nu een vakantiewoning in Polen wilt huren voor 5, 6, 8 of 10 personen, uw ideale vakantiewoning in Polen vindt u hier. U huurt iedere vakantiewoning in Polen online.

Grote vakantiewoning in Polen huren

Wilt u een grote vakantiewoning in Polen huren?

Een vakantiewoning voor een grote groep in Polen? Het huren van een grote vakantiewoning in Polen is relatief goedkoop, zeker als je dat vergelijkt met bijvoorbeeld het huren van een grote vakantiewoning in Nederland, België of Duitsland.

U kunt bij ons een grote vakantiewoning in Polen huren voor bijvoorbeeld 8 of 10 personen maar ook een 12-persoons of 14-persoons vakantiewoning in Polen boeken.

We hebben bovendien diverse grote vakantiewoningen in Polen voor grote groepen te huur.
Bijvoorbeeld een grote vakantiewoning Polen voor 14, 16 of 18 personen.
U huurt uw grote vakantiewoning in Polen online.

Vakantiewoningen in Polen zijn meestal ruim van opzet. Op deze website vindt u dan ook veel grote vakantiewoningen in Polen.
Hebt u een groot gezin of gaat u met familie of vrienden op vakantie dan is een grote vakantiewoning in Polen huren goedkoop en comfortabel.
U huurt bijvoorbeeld al een grote vakantiewoning in Polen voor 8 personen vanaf 250 euro per week.
​Polen is een ideaal vakantieland om een vakantie voor grote gezinnen te boeken.

Ook als u een vakantiewoning in Polen voor een grote groep zoekt, zijn we u graag van dienst.

Vakantiewoning Polen midden in de natuur huren

Polen heeft maar liefst 23 nationale parken, hiervan is het Bialowieza park het bekendst. Wilt u een vakantiewoning in Polen in of in de nabijheid van een nationaal park huren dan zijn er diverse mogelijkheden. Houdt u er rekening mee dat er in Polen nog wolven en lynxen voorkomen. Ook komen in deze nationale parken nog bevers voor en zult u er mogelijk roofvogels kunnen spotten zoals de arend. Ga nu naar ons aanbod vakantiewoningen Polen en huur een unieke vakantieboerderij, chalet of vakantiewoning midden in de natuur.

Luxe vakantiewoning Polen

Op zoek naar een luxe vakantiewoning in Polen?

We hebben een groot aanbod luxe vakantiewoningen in Polen te huur, ook een vakantiewoning Polen met zwembad en sauna.

Wie vermoedt dat er in Polen weinig luxe en comfort is, heeft het mis. Een groot aantal van onze vakantiewoningen in Polen is comfortabel ingericht en er zijn zelfs een aantal woningen die zeer luxe zijn ingericht. Hierbij kunt u denken aan een sauna, ligbad, jacuzzi enzovoort. Indien u een luxe vakantiewoning in Polen zoekt, kunt u het beste selecteren op het aantal sterren. In de regel is het zo dat hoe meer sterren een vakantiewoning in Polen heeft, hoe luxer deze is.

U zoekt en boekt uw luxe vakantiewoning in Polen online.

Last minute Polen boeken

Last minute Polen boeken?

Omdat Polen in een dag met de auto bereikbaar is, is het een huren van een last minute vakantiewoning in Polen zeker een optie. U kunt een last minute vakantiewoning in Polen tot ongeveer 2 dagen voor vertrek online via deze website boeken.
Wilt u op kortere termijn vertrekken dan is het verstandiger om de uitgezochte vakantiewoning in Polen telefonisch bij ons te boeken.

U kunt meestal een last minute vakantiewoning in Polen boeken voor 4, 6 of 8 personen maar met een beetje geluk is er ook een 10-persoons of 12-persoons last minute vakantiewoning in Polen beschikbaar.

U boekt uw last minute vakantiewoning in Polen online.
 

Informatie over een bepaalde vakantiewoning Polen

Hoe zoekt u een vakantiewoning in een bepaald gebied in Polen?

Indien u een of meer vakantiewoningen in Polen interessant vindt, kunt u via "kenmerken" en "omgevingsinformatie" veel over deze vakantiewoning en de omgeving te weten komen. Via het "kaartje"kunt u de locatie van de vakantiewoning zien. Indien u meer informatie wenst over een bepaalde vakantiewoning in Polen, kunt u ons een mailtje sturen. Wij vragen een en ander dan bij de huiseigenaar na. In de regel zullen wij u binnen 2 dagen antwoord kunnen geven.

Indien u een bepaalde vakantiewoning in Polen gezien hebt en vragen hebt, kunt u deze altijd aan ons stellen via info@vakantiewoning-zoeken.nl

Huisdier meenemen naar Polen?

Vakantie met huisdier in Polen?

In bijna de helft van onze vakantiewoningen Polen is het toegestaan één of meer huisdieren zoals honden mee te nemen. Bij iedere vakantiewoning in Polen staat aangegeven of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel.

Indien u een of meer honden op vakantie naar Polen wilt meenemen, hebt u met de regels van de Poolse overheid te maken. Informeer er naar bij het Pools verkeersbureau voor u uw huisdier mee op vakantie naar Polen neemt.

U vindt ook informatie over op vakantie met de hond gaan op onze honden websites.