Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

accommodatie

Mooi appartement in Harz met een gedeelde tuin 26-39460-DE1

5 Personen
2 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
1 huisdier(en)
€650,-

Beschrijving

Dit lichte en gezellig ingerichte appartement voor 5 personen met 2 slaapkamers ligt op de eerste verdieping van een huis in Ballenstedt in de Harz. Het nationaal erkende kuuroord Ballenstedt straalt als voormalige residentiestad nog steeds een bepaalde elegantie uit. Prima voor gezinnen en vakantievrienden.Diverse goed bewegwijzerde wandel- en fietspaden rondom Ballenstedt en het Selktal nodigen uit om de prachtige natuur van het Harzgebergte te verkennen. Mogelijke uitstapjes in de omgeving zijn: Roseburg, Bismarckturm, kasteel Falkenstein, Harzer smalspoorbaan, Brocken, Quedlinburg en Thale (heksendansplein).Het appartement heeft een gezellige woonkamer met satelliet tv. In de woonkeuken vindt men een afwasmachine en koelkast (+ vriesvak). In hetzelfde complex ligt een "Kleiner Gasthof" met warme keuken, dartboard, SKY tv en WiFi. Er zijn gezelschapsspelen en een gedeelde tuin met tuinmeubilair en trampoline. Er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Op de 1e etage
televisiekamer
TV (flatscreen, satelliet)
woonkeuken
broodrooster
slaapkamer
1-pers. bed (100 x 200 cm)
slaapkamer
1-pers. bed (100 x 200 cm)
badkamer
douche
overloop
Algemeen
ledikant
projectiescherm
beamer
verwarming (CV, gas)
tuin (gedeeld met andere gasten, 200 m2)
parking
trampoline
dart
kinderstoel
gezelschapsspellen
Eindschoonmaak
€ 40
Huisdieren
max. 1; € 4/nacht
Bedlinnen
€ 10,- (€ 5 p.p./verblijf)
Badlinnen
aanwezig
Keukenlinnen
aanwezig
Wifi
gratis
Toeristenbelasting
€ 28,- (€ 2/persoon/nacht (indicatie))
Mr Klaus-Günter Scholz
Verblijf van 30 april 2022 tot 7 mei 2022
9 mei 2022

De locatie was goed. Zeer centraal. Parkeren zeer goed. Leuke plaats. Rustig ook.De staat van de apparatuur in de accommodatie is deels onbevredigend. En de netheid ontbreekt vanwege de vele hondenharen die niet alleen op de tapijten maar ook in verschillende hoeken te vinden zijn. stofzuigen? Het apparaat was zo vol dat het alleen pluisjes op het tapijt afwierp. Toch de netheid van de accommodatie

Ms T. Hermus
Verblijf van 19 maart 2022 tot 26 maart 2022
26 maart 2022

Vakantiewoning boven café. Rooklucht van het café komt in het appartement ook al heb je de deur dicht. Zo rook je toch nog mee ondanks dat het een niet roken appartement is. Er was ook in het appartement gerookt voordat wij kwamen zo bleek uit de asbak met daarin een sigarettenpeuk. Daarnaast ontbreekt een woonkamer of een woondeel bij de keuken. Hetgeen op de foto wordt getoond met de TV is een soort overdekt balkon van een paar m2. Niet geschikt als leefruimte.Zeker niet voor meer dan 2 personen. Het huis was niet schoon. Op veel plaatsen dikke lagen stof en veel stofdraden aan het plafond.Het bestek en de borden stonden/lagen vet en/of met etensresten in de kast. We hebben het eerst maar in de afwasmachine gestopt. Tot slot van de negatieve zaken: Op het gebruikte bed liggen matrassen waarbij de veren je in je rug prikken. Om toch maar af te sluiten met iets positiefs af te sluiten: De douche was prima, er was een magnetron en de mevrouw die ons ontving was vriendelijk.

Mr Bernd Scheible
Verblijf van 6 december 2019 tot 8 december 2019
10 december 2019

Goed, heel rustig, dicht bij alles wat je nodig hebt

Jana Philipp
Verblijf van 21 juli 2019 tot 28 juli 2019
6 augustus 2019

De reis verliep zonder stress, we zaten liever in de accommodatie, hadden gevraagd, gingen grote problemen!