Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

accommodatie

Mooi ingerichte studio met afwasmachine in Belgisch Limburg 16-0353-BE1

5 Personen
2 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
2 huisdier(en)
€1108,-

Beschrijving

De diverse studio's en appartementen op Domein Hengelhoef liggen verspreid over de diverse gebouwen van maximaal vier verdiepingen. Uw accommodatie kan dus op de begane grond, eerste, tweede of derde etage gelegen zijn. Er zijn vier verschillende types.

Zo is er een comfortabele 4-5 pers. studio (BE-3530-16). In deze studio beschikt u over een slaaphoek met 2-pers. bed en een slaaphoek met een stapelbed. Dit stapelbed is geschikt voor twee kinderen tot 16 jaar of drie kinderen tot 12 jaar. Er is één badkamer met inloopdouche en toilet.

Er is tevens een 6-pers. appartement (BE-3530-24). Dit appartement heeft twee slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed en één met een 2-pers. bed en een stapelbed. Er is één badkamer met een inloopdouche en toilet.

Er is ook een 8-pers. appartement (BE-3530-25). Dit zijn in feite twee aan elkaar gekoppelde studio's. Zodoende heeft u dus twee slaaphoeken met een 2-pers. bed en twee slaaphoeken met elke een stapelbed. Er zijn twee badkamers met elk een inloopdouche en een toilet.

Als laatste is er een 10-pers. appartement (BE-3530-26). Dit appartement beschikt over drie slaapkamers, waarvan twee met een 2-pers. bed en één met een 3-pers. stapelbed. Er is ook een slaaphoek met een 3-pers. stapelbed (voor de 3-pers. stapelbedden geldt; twee kinderen tot 16 jaar of drie kinderen tot 12 jaar). Er zijn twee badkamers met elk een inloopdouche en toilet. Als kers op de taart beschikt u in dit appartement over een 2-pers. infraroodsauna.

Alle studio's en appartementen op Domein Hengelhoef zijn compleet en verzorgd ingericht. Zo beschikken ze alle over een flatscreen televisie in de woonkamer en een magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en afwasmachine in de open keuken. Er is altijd een terras of balkon met tuinmeubilair. Parkeren kunt u op de centrale parkeerplaats.

woonkamer
TV
open keuken
waterkoker
koffiezetapparaat
magnetron
afwasmachine
koel-/vriescombinatie
slaapnis
2-pers. bed
3-pers. stapelbed
slaapnis
2-pers. bed
3-pers. stapelbed
badkamer
douche
wastafel
toilet
Algemeen
bad of douche
balkon of terras
tuinmeubilair
parking
zwembad (gedeeld met andere gasten, buiten, geopend van Jul t/m 1/2 Sep)
Eindschoonmaak
inclusief
Huisdieren
max. 2; € 10/dier/nacht (huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid)
Bedlinnen
aanwezig
Badlinnen
€ 16,- (mogelijkheid tot huren, € 8 p.p./verblijf)
Keukenlinnen
zelf meenemen
Wifi
gratis
Kinderbed + Kinderstoel
€ 15/verblijf
Linnengoed
bedden opgemaakt bij aankomst € 45
- Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
- In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
- In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
- voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.Geldof Vincent
Verblijf van 25 december 2020 tot 30 december 2020
4 januari 2021

Voor véél minder geld hebben we al veel betere en meer complete arrangementen genoten. We hadden klein maar toch gezellig en modern ingericht appartement met balkon. Er werd knap gebruik gemaakt van de beperkte ruimte waardoor we niet het gevoel hadden opgesloten te zijn.. Alles was zeer proper en intact. Echter het kookgerei liet te wensen over. Een ei, vlees, of andere zaken bakken was onmogelijk omdat de pan meteen aankoekte. Gelukkig hadden we een pan van thuis meegebracht wat eigenlijk niet de bedoeling is (dacht ik). Een snijplank, een keukenmesje of een ander deftig mes zijn toch items die gezien de hoge prijs die we betaalden aanwezig zouden mogen zijn. We hebben 1 nacht onze elektrische fietsen kunnen stallen in de afgesloten fietsenstalling. Andere dagen was er geen plaats meer en moesten ze buiten blijven staan waardoor de kans op diefstal groot was. Gelukkig werd er niets gestolen. De nabije omgeving en natuur is prachtig met een perfect fietspad en wandelnetwerk maar daar heeft deze organisatie geen krediet aan.

Sandra Jacques
Verblijf van 20 augustus 2020 tot 22 augustus 2020
30 augustus 2020

Met de auto. Accomodatie was in orde om er te overnachten. Meer hadden wij niet nodig. Proper, onderhouden studio. Jammer dat zwembad maar tot 18.30 open is. Wij wouden na de wedstrijd op kartcircuit genk en na warme dagen nog afkoelen in het zwembad, maar was dan telkens al dicht.

Mr De Ridder Tim
Verblijf van 15 augustus 2019 tot 17 augustus 2019
19 augustus 2019

Mooie omgeving, veel bungalows dat aan vernieuwing toe zijn. De gebouwen van holiday suites waren ok. Alles gebeurt via codes, je ziet verder niemand.