Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Huren met zekerheid

Indien u een vakantiewoning huurt, wilt u natuurlijk wel zeker zijn dat u deze huurt bij een betrouwbare organisatie.
Indien u via deze website een vakantiewoning huurt, dan huurt u deze vakantiewoning rechtstreeks bij een betrouwbare reisorganisatie.
Die reisorganisaties zijn aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en Thuiswinkel.org.

ANVR

Indien u een vakantiewoning huurt via deze website en de betreffende aanbieder is aangesloten bij de ANVR dan huurt u uw vakantiewoning met de volgende zekerheden:

Huizenaanbieders die bij de ANVR zijn aangesloten, bieden u als consument zekerheid, garantie en kwaliteit met onder andere de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden en Stichting Garantiefonds Reisgelden.
​Op de website www.anvr.travel vindt u alle informatie over de ANVR, de zekerheden en de bij de ANVR aangesloten huizenaanbieders. 

SGR

De Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) kent een garantieregeling indien u een vakantiewoning gehuurd heeft en de aanbieder waar u de vakantiewoning gehuurd heeft in financiële problemen zou komen of zelfs failliet zou gaan.
De SGR vergoedt u dan de vooruitbetaalde huursom.
​Ook andere betaalde zaken die direct met de gehuurde vakantiewoning van doen hebben, worden mogelijk vergoed.
Op de website www.sgr.nl kunt u alles lezen over de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de garantieregeling en andere relevante informatie. 

Thuiswinkel.org

Een aantal huizenaanbieders waar wij vakantiewoningen voor verhuren is aangesloten bij www.thuiswinkel.org.

Indien u een vakantiewoning huurt via een aanbieder die is aangesloten bij thuiswinkel.org dan weet u zeker dat er sprake is van goede algemene voorwaarden, veilig betalen, veiligheid en privacy en onafhankelijke klachtenbemiddeling.