Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuizen en appartementen Spanje

6.000 vakantiehuizen en appartementen in Spanje


Vakantiehuis of appartement in Spanje met zwembad huren?
Wij hebben meer dan 6.000 unieke vakantiehuizen, villa's en appartementen in Spanje met zwembad te huur.

Betaalbare vakantiehuizen en appartementen in Spanje. 
Bent u op zoek naar een mooi en betaalbaar vakantiehuis of appartement met privézwembad in Spanje? Bijvoorbeeld een luxe vakantiehuis of appartement met privézwembad in Spanje voor 6, 8 of 10 personen?
Op deze website vindt u maar liefst 6000 betaalbare vakantiehuizen, villa's  en appartementen in Spanje die geschikt zijn voor 2, 4, 5, 6, 8 of 10 personen.
Ook grote appartementen, vakantiehuizen en luxe villa's in Spanje te huur met zwembad voor bijvoorbeeld 12, 14, 15, 18, 19 en 20 personen terwijl er ook enkele zeer grote en luxe vakantiehuizen, appartementen en villa's in Spanje te huur zijn met privézwembad die geschikt zijn voor groepen voor bijvoorbeeld 22, 23, 24, 25, 26, 27 of 28 personen.
Deze grote en luxe vakantiehuizen in Spanje beschikken meestal over een gemeenschappelijk zwembad, terwijl de zeer luxe vakantiehuizen, appartementen en villa's in Spanje zelfs over een privézwembad beschikken.
Het water in dit privézwembad is meestal lekker verwarmd.
Spanje kent als vakantieland vele gezichten, van een culturele vakantie in Spanje met stedentrip tot een vakantie in Spanje aan één van de vele zonrijke en toeristische Costa's.
Via deze website heeft u uw ideale vakantiehuis of appartement met zwembad of privézwembad in het populaire vakantieland Spanje zo gevonden en geboekt.
Of u nu een vakantiehuis, appartement of villa in Spanje aan de kust, in het binnenland, in het groene Spanje, in de omgeving van Barcelona, Madrid of Sevilla wilt huren, onze unieke vakantiehuizen, villa's en appartementen zijn in heel Spanje en in alle prijsklassen te huur.
Ook indien u een luxe vakantiehuis of villa met zwembad op de Balearen, op de Canarische Eilanden of in Granada wilt huren. Ook voor mensen die luxe minder belangrijk vinden en een (goedkoper) natuur vakantiehuis zoeken in het groene Spanje, hebben wij veel mogelijkheden. 

Vakantiehuis of appartement met zwembad in het groene Spanje huren?
Bent u op zoek naar een vakantiehuis of appartement in Spanje met zwembad, ver weg van het toerisme?
Huur een vakantiehuis met zwembad in Spanje in het Groene Spanje.
Ofschoon de Spaanse kusten en badplaatsen aan de Spaanse Costa's veruit het populairst zijn als het om het huren van een appartement of vakantiehuis in Spanje gaat, wordt het groene Spanje als vakantiegebied steeds populairder.
Met name natuurliefhebbers, vogelaars, wandelaars en fietsers (vooral mountainbikers) komen in Spanje volop aan hun vakantietrekken. Spanje kent vele beschermde natuurgebieden en Nationale parken waar u behalve veel natuur en prachtige flora en fauna ook nog van de stilte en van bijzondere dieren kunt genieten.
Zo is het Nationaal Park Monfragüe in Extremadura een bekend en bijzonder gebied met een mooi natuurpark waar het voor natuurliefhebbers zeer genieten is. Extramadura is een zelfstandige deelstaat in het midden van Spanje en is nog echt authentiek.
In Extramadura vindt u geen massa toerisme, wel veel natuur en bijzondere vogels zoals de steenarend, Spaanse Keizerarend, slangenarend, havikarend, de aasgier, de zwarte wouw en grauwe kiekendief.
Dit prachtige gebied in West Midden Spanje is dan ook zeer geliefd bij vogelaars en een voorbeeld van wat het groene Spanje u te bieden heeft.
Als u met het vliegtuig naar Spanje vliegt, kunt u goedkope vliegtuigtickets boeken en verder met de trein of bus reizen. Wel zo milieuvriendelijk.
In het groene Extramadura in Spanje hebben wij ongeveer 12 vakantiehuizen met en zonder zwembad te huur voor 4, 6 en 8 personen, waarbij de meeste vakantiehuizen in dit groene gedeelte van Spanje, op kleinschalige vakantieparken liggen.
Vlak bij de Portugese grens (afstand 5 kilometer) hebben wij in Extramadura (in het plaatsje La Borrega) een 4-persoons vakantiehuis te huur dat niet op een vakantiepark ligt en zeer geschikt is voor mensen die een vrijstaand en rustig gelegen vakantiehuis met zwembad in het groene Spanje zoeken.
Deze 4-persoons Spaanse vakantiewoning met zwembad ligt op een landgoed van 5 hectare en is gebouwd van kalk en steen. Binnen in dit vakantiehuis vindt u houten en leisteen vloeren. Dit groene, aantrekkelijke, 4-persoons vakantiehuis in Spanje, Extramadura, heeft een grote tuin en een zwembad dat u deelt met gasten van andere vakantiehuizen in dit mooie en groene gedeelte van Spanje. Dit groene 4-persoons vakantiehuis in Spanje kan ook gehuurd worden door 2 personen en is zeer geschikt voor natuurliefhebbers en vogelliefhebbers. In de omgeving liggen prachtige wandelroutes, u zult genieten van de geweldige vergezichten en vele bijzondere en zeldzame vogels.

Vakantie aan de Spaanse Kust? Een vakantie aan één van de Spaanse Costa's boeken betekent bijna altijd een vakantie boeken met zonzekerheid.
De Spaanse Costa's behoren dan ook tot één van de meest bezochte vakantiegebieden van Spanje. De Spaanse kusten en Costa's worden gekarakteriseerd door vele appartementen, hotels, discotheken en restaurants.
Op deze website kunt u een vakantiehuis of appartement huren in bijvoorbeeld de Costa Blanca, Costa Brava, Costa de Almeria, Costa del Sol of Costa Tropical. U kunt hier voor weinig geld een 4-persoons, 6-persoons of 8-persoons appartement met zwembad in dit gedeelte van Spanje huren of een luxe vakantiehuis of villa met privézwembad aan de kust in Spanje huren.
Genieten van zon, zee en strand aan een van de Spaanse Costa's is van een goedkope en leuke vakantie in Spanje genieten. Heel geschikt voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen, senioren die willen overwinteren in Spanje en voor iedereen die van de Spaanse stranden en uitgaansgelegenheden houdt.
Via deze website kunt u online een goedkoop vakantiehuis, luxe villa of betaalbaar appartement met zwembad aan een van de Spaanse Costa's boeken en genieten van het uitgaansleven of gezinsleven in dit populaire gedeelte van Spanje.
U boekt al een appartement met zwembad voor 4, 6 of 8 personen aan de Costa Blanca, Costa Brava of Costa del Sol vanaf 250 euro per week en een luxe vakantiehuis of villa met privézwembad met uitzicht op zee in dit gedeelte van Spanje vanaf 500 euro per week.
Op deze unieke website staan alleen maar luxe villa's, vakantiehuizen en appartementen met privézwembad.
U hoeft dus niet bang te zijn dat u het zwembad bij uw gehuurde vakantiehuis, appartement of villa in Spanje, met anderen moet delen.
In Spanje vindt u een aanbod van meer dan 1.000 luxe vakantiehuizen, villa's en appartementen met privézwembad, vooral in Tenerife, Lanzarote, La Palma, La Gomera, Las Palmas, Costa Tropica, Ibiza en Barcelona en omgeving.
U huurt via de website vakantiehuizen prive zwembad, een vakantiehuis, appartement of villa met privézwembad in Spanje online.

Groot vakantiehuis of appartement in Spanje huren?
Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis, villa of groepsverblijf in Spanje?
Wij hebben voornamelijk aan de Costa Blanca, in Valencia, aan de Costa del Sol en de Costa Dorado grote vakantiehuizen en villa's te huur.
Huur bijvoorbeeld aan de Costa Del Sol een villa voor 20 personen met 7 slaapkamers en 6 badkamers.
Deze 20-persoons villa aan de Costa del Sol is zeer geschikt voor een vakantie met kinderen, want de villa is voorzien van speeltoestellen, kinderbedjes, een box, kinderstoelen en meer kindvriendelijks.
Omdat de tuin van deze villa voor 20 personen aan de Costa del Sol omheind is, is dit ook een veilig groot vakantiehuis in Spanje voor kinderen.
U vindt dit grote 20-persoons vakantiehuis in Spanje aan de Costa del Sol via de website 

Lastminute vakantiehuis, appartement of villa in Spanje huren?
Extra goedkoop vakantiehuis, appartement of villa met of zonder zwembad in Spanje huren?
Indien u een lastminute vakantiehuis in Spanje huurt kunt u 10 to 40 % besparen. 
U vindt dagelijks de goedkoopste lastminute vakantiehuizen, appartementen en villa's van Spanje op onze lastminute website.