Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis, huisje, villa en appartement in Spanje

6.000 vakantiehuizen en appartementen in Spanje


Vakantiehuis of appartement in Spanje huren?
Wij hebben meer dan 6.000 unieke huisjes, vakantiehuizen, villa's, groepsaccommodaties en appartementen in Spanje te huur.

Betaalbare vakantiehuizen en appartementen in Spanje. 
Bent u op zoek naar een mooi en betaalbaar huisje, vakantiehuis, villa, vakantieboerderij of appartement in Spanje?
Bijvoorbeeld een vakantiehuis of appartement in Spanje voor 2 personen, 3 personen of 4 personen, voor 5 personen, 6 tot 8 personen of 10 personen?

Maar ook grote appartementen, vakantiehuizen en luxe villa's in Spanje voor bijvoorbeeld voor 12 personen, 14 tot 15 personen, voor 18 of 19 personen en 20 personen vindt u op onze website, terwijl er ook enkele zeer grote en luxe vakantiehuizen, appartementen en villa's in Spanje te huur zijn die geschikt zijn voor groepen voor bijvoorbeeld 22, 23 of voor 24 personen.

Onze huisjes, villa's, grote vakantiehuizen en groepshuizen zijn stuk voor stuk bijzonder en liggen vaak op de mooiste plekken, zoals een authentieke grotwoning in Andalusië, in een oude molen/bakhuis, een 4-persoons huisje aan de rand van een natuurpark, een herenboerderij uit de 17e eeuw, een ecologisch landhuis uit de 19e eeuw, een gezellig boerderijtje, een oud zoutpakhuis dat boven de zee hangt, met een privézwembad op een landgoed met olijfbomen, een Catalaanse boerderij uit 1864 met een privézwembad, een voormalige hooischuur en een traditioneel landhuis op een dorpsplein.

Sommige grote en luxe vakantiehuizen in Spanje beschikken over een gemeenschappelijk zwembad, dat gedeeld moet worden met andere gasten.
Maar bij de meeste huisjes, luxe vakantiehuizen, appartementen en villa's in Spanje is een privézwembad aanwezig waar alleen u en uw familie, clubleden, gezin, collega's, vrienden of vriendinnen gebruik van maken. Het water in dit privézwembad is soms verwarmd.

Een nog groter vakantiegevoel krijgt u waarschijnlijk wanneer uw huisje, appartement, vakantiehuis of villa aan zee of zelfs op maar een paar meter van het strand af is gelegen.

Steeds meer vakantiehuizen, villa's en appartementen worden door hun eigenaren rolstoelvriendelijk gemaakt en beschikken bijvoorbeeld over wandbeugels in de douche, een rolstoeltoegankelijke douche met douchestoeltje en beugels in het toilet, zodat ook gehandicapten, rolstoelgebruikers, ouderen en iemand met een lichamelijke beperking zonder problemen te ervaren in het aangepaste vakantiehuis kan verblijven.

Wilt u graag uw hond of honden meenemen naar een vakantiehuis of appartement in Spanje?
Dan is er op onze website een groot aantal huisdiervriendelijke vakantiehuizen, huisjes, appartementen en villa's beschikbaar, waar altijd 1 hond wordt toegelaten.
Maar bij de meeste vakantiehuizen in Spanje zijn 2 honden of 3 honden toegestaan, soms zelfs 4 honden of 5 honden en kunt u in overleg met de huiseigenaar eventueel ook meer honden meebrengen dan bij het vakantiehuis van uw keuze vermeld staat.

Lastminute vakantiehuis, appartement of villa in Spanje huren?
Extra goedkoop vakantiehuis, appartement of villa met of zonder zwembad in Spanje huren?
Indien u een lastminute vakantiehuis in Spanje huurt kunt u 10 tot 40% besparen. 
U vindt dagelijks de goedkoopste lastminute vakantiehuizen, appartementen en villa's van Spanje op onze lastminute website.

Een vakantiehuis, chalet of appartement dat op een mooi gelegen en gezellig vakantiepark in Spanje ligt, is meestal een stuk goedkoper om te huren, dan een accommodatie van een particuliere eigenaar.

Spanje kent als vakantieland vele gezichten, van een culturele vakantie in Spanje met stedentrip tot een vakantie in Spanje aan één van de vele zonrijke en toeristische Costa's.
Via deze website heeft u uw ideale vakantiehuis of appartement met zwembad of privézwembad in het populaire vakantieland Spanje zo gevonden en geboekt.
Of u nu een vakantiehuis, appartement of villa in Spanje aan de kust, in het binnenland, in het groene Spanje, in de omgeving van Barcelona, Madrid of Sevilla wilt huren, onze unieke vakantiehuizen, villa's en appartementen zijn in heel Spanje en in alle prijsklassen te huur.
Ook indien u een luxe vakantiehuis of villa met zwembad op de Balearen, op de Canarische Eilanden of in Granada wilt huren.
Maar ook voor vakantiegangers die luxe minder belangrijk vinden en een (goedkoper) natuur vakantiehuis zoeken in het groene Spanje, hebben wij veel mogelijkheden. 

Vakantiehuis of appartement met zwembad in het groene Spanje huren?
Bent u op zoek naar een huisje voor 2 of 4 personen, een vakantiehuis of appartement in Spanje met zwembad, ver weg van het toerisme?
Huur een vakantiehuis met zwembad in Spanje in het Groene Spanje.
Ofschoon de Spaanse kusten en badplaatsen aan de Spaanse Costa's, zoals de Costa del Sol, Costa Brava, Costa Dorado, Costa Blanca, Costa Almeria en Costa Calida, veruit het populairst zijn als het om het huren van een appartement of vakantiehuis in Spanje gaat, wordt het groene Spanje en het binnenland van Spanje als vakantiegebied steeds populairder.
Met name natuurliefhebbers, vogelaars, wandelaars en fietsers (vooral mountainbikers) komen in Spanje volop aan hun vakantietrekken.
Spanje kent vele beschermde natuurgebieden en Nationale parken waar u behalve veel natuur en prachtige flora en fauna ook nog van de stilte en van bijzondere dieren kunt genieten.
Zo is het Nationaal Park Monfragüe in Extremadura een bekend en bijzonder gebied met een mooi natuurpark waar het voor natuurliefhebbers zeer genieten is.
Extramadura is een zelfstandige deelstaat in het midden van Spanje en is nog echt authentiek.
In Extramadura vindt u geen massa toerisme, wel veel natuur en bijzondere vogels zoals de steenarend, Spaanse Keizerarend, slangenarend, havikarend, de aasgier, de zwarte wouw en grauwe kiekendief.
Dit prachtige gebied in West Midden Spanje is dan ook zeer geliefd bij vogelaars en een voorbeeld van wat het groene Spanje u te bieden heeft.

Als u met het vliegtuig naar Spanje vliegt, kunt u goedkope vliegtuigtickets boeken en verder met de trein of bus reizen. Wel zo milieuvriendelijk.

In het groene Extramadura in Spanje hebben wij ongeveer 12 vakantiehuizen met en zonder zwembad te huur voor 4, 6 personen en 8 personen, waarbij de meeste vakantiehuizen in dit groene gedeelte van Spanje, op kleinschalige vakantieparken liggen.