Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiewoning Friesland huren

Vakantiewoning Friesland huren.

Wilt u een vakantie in Nederland boeken?  Huur een vakantiewoning in Friesland.
Denk eens aan het huren van een vakantiewoning in het fantastische Friesland. Want Friesland heeft alles om een vakantie in Nederland tot een geweldig succes te maken.
Vakantiewoningen in Friesland zijn ruim, luxe en goedkoop. U kunt er bijvoorbeeld een vakantiewoning voor 10, 20 of 30 personen huren.

Friesland heeft meren, bossen, oude plaatsjes om te bezichtigen, nationale parken, cultuur en musea en natuurlijk de geweldige Friese Waddeneilanden Schiermonnikoog, Terschelling, Ameland en Vlieland. Friesland is een vakantie-eldorado voor jong en oud, voor rustzoekers, sportievelingen, voor verliefde stelletjes, voor iedereen die van genieten houdt. En een vakantiewoning in Friesland is goedkoper dan u denkt! Ga nu naar ons aanbod vakantiewoningen Friesland en ontdek wat Friesland u allemaal te bieden heeft!

U zoekt en boekt uw vakantiewoning in Friesland online.

Friesland, mooiste provincie van Nederland?

Friesland wordt ook wel de mooiste provincie van Nederland genoemd. Een ideale provincie voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, sportvissers en natuurlijk watersporters. De Friese Waddeneilanden Terschelling, Ameland, Vlieland en Schiermonnikoog zijn Friesland trots. Maar ook de vele Friese Meren, het terpengebied, de prachtige oude steden zoals Dokkum, Sneek en Harlingen zijn meer dan de moeite waard. Een vakantie in Friesland is op en top genieten! Ga nu naar ons aanbod vakantiehuizen in het mooie Friesland en ontdek dat een vakantie Friesland zeer veelzijdig kan zijn. En vakantiewoningen in Friesland zijn relatief voordelig. U kunt al een 4 persoons of 6 persoons vakantiewoning in Friesland huren vanaf 250 euro per week!
Een 10-persoons vakantiewoning in Friesland huurt u vanaf 400 euro per week.

De Nationale parken van Friesland

Wist u dat er in Friesland maar liefst 4 nationale parken zijn?

Wij noemen ze voor u op:

Drents-Friese Wold:

Dit ruim 60 vierkante km aaneengesloten natuurgebied ligt op de grens van Drenthe en Friesland. Het is een Nationaal Park en bestaat voornamelijk uit bossen, heidevelden en stuifzanden. Indien u een vakantie wilt doorbrengen aan de rand van het Drents-Friese Wold, huur dan een vakantiewoning in bijvoorbeeld Appelscha, Diever, Hoogersmilde, Wapse of Vledder. In al deze genoemde plaatsen, hebben wij fantastisch mooie vakantiewoningen.

Nationaal Park Schiermonnikoog:

Dit nationale park is ongeveer 70 vierkante kilometer groot en beslaat het grootste deel van Schiermonnikoog. Op Schiermonnikoog is het voor iedere vakantieganger genieten. U vindt er bossen, duinen, stranden, kwelders, polders, meren en wadden. Liefhebbers van vogels, een overweldigende natuur, rust en ruimte kunnen hier hun hart ophalen. Wilt u een unieke vakantiewoning op Schiermonnikoog huren? Dat kan. Ga naar ons aanbod vakantiewoningen Waddeneilanden en ontdek dat er veel te genieten valt op Schiermonnikoog.

Nationaal Park Lauwersmeer:

Vakantiewoning Friesland huren en het Lauwersmeer bezoeken?
Het Lauwersmeer is sinds 2003 Nationaal Park en is ongeveer 60 km2. Het Lauwersmeer heeft grotendeels een open karakter. Het Lauwersmeer is qua natuur zeer uniek maar ook kwetsbaar en dat is dan ook de reden dat grote delen niet voor het publiek toegankelijk zijn. Als u van varen houdt, zit u op het Lauwersmeer goed want u mag op het grootste gedeelte van het meer varen.

Een zeer bijzondere plek op het Lauwersmeer is het land van Juffrouw Ali. Hier zijn niet alleen veel bijzondere planten en orchideeën te vinden maar ook veel bijzondere soorten vogels zoals de rosse grutto en de lepelaar. Als u vogelliefhebber bent moet u hier geweest zijn. In de omgeving van het Lauwersmeer hebben wij diverse unieke vakantiewoningen te huur, een aantal direct aan het lauwersmeer. U huurt al een vakantiewoning Friesland omgeving Lauwersmeer vanaf 300 euro per week.

Moerasgebied De Alde Feanen

Nationaal Park De Alde Feanen is waarschijnlijk het minst bekende Nationale Park in Friesland. Het ligt op het grond gebied van de gemeenten Tietjerksteradeel, Smallingerland en Boornsterhem. Het is een zeer gevarieerd laagveen moerasgebied met veenplassen, meren, rietlanden en prachtige moerasgebieden. In dit prachtige Nationale Park komen meer dan 100 vogelsoorten voor! Als u natuurliefhebber bent en u gaat naar Friesland op vakantie dan moet u dit geweldige nationale park bezocht hebben!
En u kunt een vakantiewoning Friesland in de buurt van dit Nationaal Park huren.
Ga dan ook naar het bezoekerscentrum in Eernewoude.

Familieweekend Friesland

Familieweekend in Friesland organiseren?

Wat is er leuker dan een familieweekend Friesland doen en een leuk evenement bezoeken. Friesland heeft jaarlijks 4 bekende evenementen.
​Wat dacht u van het Oerol Festival op Terschelling, de Harlingen Visserijdagen in Harlingen, de Friese ballonfeesten in Joure of het vier jaarlijks sportevenement de Slachtemarathon? Friesland heeft ook op het gebied van evenementen jong en oud veel te bieden.

Indien u een familieweekend in Friesland wilt boeken, heeft u de mogelijkheid om een grote vakantiewoning voor dit familieweekend in Friesland te huren.
Hier vindt u informatie over het organiseren van een familieweekend

U kunt bijvoorbeeld een vakantiewoning voor 20, 30, 40, 50 of 60 personen voor uw familieweekend Friesland huren.

Grote vakantiewoning Friesland huren?

Grote vakantiewoning huren voor familieweekend of vriendenweekend Friesland?

Friesland is de provincie om een grote vakantiewoning te huren. Door de hele provincie liggen monumentale boerderijen, soms wel geschikt voor 30 personen of meer. Bent u op zoek naar een grote vakantiewoning voor bijvoorbeeld 14 personen of meer, denk dan eens aan Friesland. En vakantieboerderijen in Friesland zijn betaalbaar, net zoals vakantieboerderijen in Groningen en Drenthe! Als u op zoek bent naar een goedkope en grote vakantiewoning in Nederland, dan is Friesland zeker een goede optie!

U boekt uw grote vakantiewoning in Friesland online, ook als u een vakantiewoning in Friesland voor 40 of 50 personen wilt huren.