Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiewoning of vakantiehuis in Italië

Vakantiewoning Italië huren?

Bijvoorbeeld een huisje, appartement, agriturismo of een vakantiewoning voor 2 personen, 3, 4 of 5 personen, een groot vakantiehuis voor 6 of 7 personen in Italië met een eigen privézwembad?
Of een grote groepsaccommodatie of luxe villa voor 10 personen, 12, 14, 15, 18, 20 personen, 22, 24 personen en 30 personen.

Niet alleen geschikt voor een fijne zomervakantie in Italië met uw gezin, een weekje weg met een vrienden- of vriendinnengroep, familievakantie, een huwelijk, bruiloft of als trouwlocatie, vakantie met meerdere gezinnen of bedrijfsuitje, maar ook voor de wintersport en een skiweek.

En niet te vergeten een vakantie met hond!
In een groot deel van onze huisjes, appartementen, vakantiehuizen, villa's en groepshuizen voor een grote groep is het meebrengen van een hond toegestaan en kunt u over een omheinde tuin of een omheind terras of terrein beschikken..
De meeste Italiaanse huiseigenaren staan echter ook 2 honden of 3 honden toe en er zijn zelfs huisdiervriendelijke accommodaties waar 4 honden en 5 honden worden toegelaten.
Bovendien kunnen wij op uw verzoek bijna altijd 1 hond of 2 honden meer aanvragen dan bij de door u gekozen vakantiewoning of villa in Italië aangegeven staat.

Een deel van onze Italiaanse huisjes, villa's en vakantiehuizen beschikt over bepaalde aanpassingen en faciliteiten in de badkamer waarmee het ook voor mindervaliden, personen die van een rolstoel, rollator of een scootmobiel afhankelijk zijn en iemand met een lichamelijke beperking mogelijk is om een vakantie in Italië probleemloos door te brengen.

U vindt op deze website vele unieke en mooi gelegen huisjes, appartementen, vakantiewoningen, villa's, groepsaccommodaties en bijzondere vakantiehuizen in Italië, in bekende en minder bekende regio's als Toscane, Le Marche, Apulië, Calabrië, Umbrië, Campania, Napels, Ligurië, Aostadal, aan de Italiaanse Meren, Piemonte en op Sardinië en Sicilië.

Met een aanbod van ruim 9.000 unieke vakantiewoningen in Italië, zijn wij één van de grootste internetaanbieders van huisjes, appartementen, vakantiehuizen, villa's en agriturismo in Italië.

Ga nu naar ons enorme aanbod met Italiaanse accommodaties en boek een heerlijke vakantiewoning in Italië.

U kunt uw vakantiewoning in Italië online huren. 
Dat geldt ook als u een lastminute boeking maakt, zelfs al is de gewenste aankomstdatum al binnen 1 of 2 dagen.

Vakantiewoning of vakantiehuis in Italië met zwembad

Wilt u een vakantiewoning in Italië met zwembad huren?
Een vakantiewoning, villa of agriturismo in Italië met een eigen privézwembad of een vakantiehuis met een gezamenlijk zwembad voor gedeeld gebruik?
Beide types vakantiewoningen met zwembad in Italië kunt u bij ons huren.

Indien u een vakantiewoning in Italië met een privézwembad wilt huren, verwijzen wij u naar onze website vakantiehuizen prive zwembad.
Als u een goedkopere vakantiewoning met gebruik van een zwembad wilt huren, kunt u het beste een vakantiewoning met een zwembad in Italië op een gezellig en mooi gelegen vakantiepark in Italië huren.

Vakantiewoning Italië huren, Toscaanse Kust

Indien u een vakantiewoning wilt huren aan de mooie Toscaanse Kust dan kunt u bij ons kiezen uit een aanbod van meer dan 170 vakantiewoningen en appartementen aan zee, het strand en aan de kust.
Wist u dat u al een vakantiewoning aan de Toscaanse kust boekt vanaf 370 euro?
Het is hier ook mogelijk om een vakantiewoning Italië met een panoramisch uitzicht te huren op de bergen, zee of vallei.
De Toscaanse Kust is zeker een aanrader!

Met het hele gezin op vakantie naar Italië?

Gaat u met uw hele gezin op vakantie en bent u op zoek naar een grote vakantiewoning in Italië?
Wij hebben een aanbod grote vakantiewoningen in Italië die uitstekend geschikt zijn voor een gezinsvakantie.
Hierbij kunt u denken aan een grote vakantiewoning Italië met 5 slaapkamers en twee woonkamers of een vakantieboerderij op het platteland met wel 8 slaapkamers.
​Ga nu naar ons aanbod grote vakantiewoningen Italië en ontdek dat een grote vakantiewoning in Italië betaalbaar kan zijn.

U kunt in Italië bijvoorbeeld een grote vakantiewoning voor 10, 12 of 20 personen huren.
Ook indien u een grote vakantiewoning in Italië met zwembad wilt huren.

Grote vakantiewoning Italië huren

Vakantiewoning Italië Gardameer

Vakantiewoning Italië aan het Gardameer huren?

Met meer dan 400 vakantiewoningen aan het Gardameer, heeft u een ruime keuze bij het zoeken en boeken van een vakantiewoning Italië aan het Gardameer. Kies voor een heerlijke vakantiewoning in bijvoorbeeld Peschiera del Garda, Castelnuovo del Garda of Sirmione en geniet van het Italiaanse leven en het heerlijke klimaat aan het Gardameer.

U kunt bij ons een luxe 4-persoons of 6-persoons vakantiewoning aan het Gardameer in Italië huren maar ook gaan voor een vakantiewoning aan het Gardameer voor bijvoorbeeld 8 of 10 personen.

Vakantie Sicilië iets voor u?

Een vakantie op Sicilië is een hele bijzondere ervaring.
Sicilië kent tal van oude steden en monumenten uit de Middeleeuwen, mooie kust en zandstranden, de vele sinaasappel plantages, de vulkaan de Etna, prachtige natuurparken en vriendelijke, eenvoudige mensen.
​Als u overweegt een vakantiewoning in Italië te huren en u houdt van oudheid, cultuur en natuur dan is Sicilië zeker een interessante optie.
Wij hebben meer dan 600 vakantiewoningen in Sicilië waaronder oude Siciliaanse boerderijen, vakantiewoningen met zwembaden, vakantiewoningen op landgoederen, vakantiewoningen Sicilië in de buurt van de Etna en natuurparken en veel meer.
Ga nu naar ons aanbod vakantiewoningen op Sicilië en ontdek dat er een nieuwe wereld voor u open gaat.

U zoekt en boekt uw vakantiewoning op Sicilië online.

Vakantiewoning Italië in Umbrië huren

Groene vakantiewoning Italië huren?

Huur een vakantiewoning Italië in Umbrië.

Op zoek naar een groene vakantie in Italië?
Met een aanbod van ruim 700 vakantiewoningen in het fantastisch mooie Umbrië begint uw vakantieplezier al goed.
Umbrië staat nationaal en internationaal bekend als het groene hart van Italië en een vakantie in Umbrië betekent dan ook genieten van een onvergetelijke vakantie.
Umbrië is heuvelachtig en ruig, de heuvels zijn er groener en hoger dan bijvoorbeeld in Toscane.
Er zijn ook uitgestrekte bossen en veel velden met zonnebloemen.
Ga nu naar ons aanbod vakantiewoningen en appartementen in Umbrië en ontdek zelf dat een vakantie in Umbrië een onvergetelijke ervaring is.
En een vakantiewoning in Umbrië is ook nog eens betaalbaar.
​Als u op zoek bent naar een goedkope vakantiewoning in Italië in een groene en ongerepte omgeving dan is Umbrië zeker iets voor u.

U huurt een vakantiewoning in Umbrië online.