Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiewoning Oostenrijk

Vakantiewoning in Oostenrijk of chalet in Oostenrijk huren?

Uniek aanbod van 4.000 vakantiewoningen en chalets in Oostenrijk op deze website!

Ook groot aanbod wintersport vakantiehuizen, appartementen en chalets Oostenrijk.

Op onze website vindt u een uniek aanbod van 4.000 vakantiewoningen, appartementen en chalets in Oostenrijk. Ook groot aanbod wintersport vakantiehuizen in Oostenrijk.

U kunt bij ons goedkope een vakantiewoning, appartement of chalet in Oostenrijk huren voor 2 tot 60 personen. U kunt bij ons echter ook luxe accommodaties in Oostenrijk huren.

Wintersport vakantiewoningen in Oostenrijk

Wij hebben een groot aanbod vakantiewoningen en chalets in de bekende wintersportgebieden van Oostenrijk, waaronder het Voralberg, Tirol en Salzburgerland. U vindt eenvoudig een wintersport vakantiewoning of chalet in Oostenrijk door eerst te selecteren op vakantiewoning of chalet Oostenrijk en deelstaat en vervolgens door te selecteren op vakantiewoningen, appartementen en chalets in Oostenrijk die in wintersportgebieden liggen. Hierbij kunt u ook selecteren op accommodaties in Oostenrijk waar honden toegestaan zijn, luxe vakantiewoningen, goedkope vakantiewoningen en accommodaties in Oostenrijk voor minder validen.

Klik hier om een unieke en goedkope vakantiewoning of chalet in Oostenrijk te zoeken.

Kies uit ruim 4.000 unieke vakantiewoningen, appartementen en chalets in Oostenrijk.

Vakantiewoningen en chalets Oostenrijk honden toegestaan

Bent u op zoek naar een vakantiewoning of chalet in Oostenrijk waar honden toegestaan zijn?

In ruim 1900 van onze 4.000 vakantiewoningen en chalets in Oostenrijk zijn 1,2 of 3 honden toegestaan. U vindt deze vakantiewoningen en chalets in Oostenrijk waar honden toegestaan zijn eenvoudig door eerst te zoeken op het beschikbare aanbod vakantiewoningen en chalets via criteria zoals periode, aantal personen en verblijfsduur. Daarna selecteert u door op vakantiewoningen en chalets in Oostenrijk waar honden en andere huisdieren toegestaan zijn.

Het is nog eenvoudiger om een geschikte hondvriendelijke vakantiewoning of chalet in Oostenrijk te vinden door naar onze website www.vakantie-met-hond.be te gaan.

Op de website vakantie met hond vindt u alleen maar accommodaties waar honden en overige huisdieren zijn toegestaan. Indien u naar Oostenrijk op vakantie wilt met 1 of meerdere honden dan heeft u die ene unieke vakantiewoning of dat hondvriendelijke chalet in Oostenrijk zo gevonden en geboekt. Het maximale aantal honden dat toegestaan is in onze vakantiewoningen en chalets in Oostenrijk bedraagt 3. We hebben ook wintersport chalets, vakantiewoningen en appartementen in wintersportgebieden in Oostenrijk waar honden toegestaan zijn.

 

Vakantiewoning of chalet in Oostenrijk Burgenland huren?

Burgenland is een deelstaat van Oostenrijk. De hoofdstad van Burgenland is Eisenstad. Burgenland is overwegend Duitstalig en behoorde tot 1921 tot Hongarije.

Er zijn relatief weinig mensen die een vakantiewoning Oostenrijk in Burgenland huren. Vakantiewoningen in Karinthië, Tirol en Salzburgerland worden aanmerkelijk meer geboekt, zeker als het om een wintersportvakantie in Oostenrijk gaat. Ons aanbod vakantiewoningen Oostenrijk, Burgenland, is om die reden beperkt. Wel hebben we in de in de plaats Ritzing diverse mooie vakantiewoningen Oostenrijk.

Klik hier voor ons aanbod vakantiewoningen Oostenrijk, Burgenland.

Vakantiewoning of chalet in Oostenrijk, Karinthië

Wij hebben een aanbod van 200 vakantiewoningen en chalets in Karinthië te huur. Veel van deze vakantiewoningen en chalets Oostenrijk liggen midden in de natuur!

Bent u een natuurliefhebber, wandelaar of rustzoeker? Dan is het huren van een vakantiewoning of chalet in Karinthië zeker iets voor u!

Karinthië is een deelstaat van Oostenrijk en grenst aan Slovenië, Italië en de deelstaten Oost-Tirol, Stiermarken en Salzburg. Karinthië heeft 560.000 inwoners en de hoofdstad is Klagenfurt.

Karinthië is een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars en rustzoekers. Prachtige bergen, natuurparken, bossen en meren, Karinthië heeft het allemaal. Als u van wandelen houdt zit u in Karinthië helemaal goed. In Karinthië kunt u urenlang wandelen zonder dat u iemand tegenkomt.

Indien u een vakantiewoning of chalet in dit gedeelte van Oostenrijk wilt boeken, kunt u op onze website goed terecht. Wij hebben een aanbod van meer dan 300 rustig gelegen appartementen, vakantiewoningen en chalets in het groene en adembenemend mooie Karinthië te huur.

U kunt bij ons een vakantiewoning of chalet in Karinthië voor 2, 4 of 6 personen huren maar ook bijvoorbeeld voor 20, 30, 40 of zelfs 60 personen. Zie ook het hoofdstuk grote vakantiewoningen in Oostenrijk, Karinthië.

Zoekt u een grote vakantiewoning of chalet in Oostenrijk, Karinthië?

Wij hebben diverse grote vakantiewoningen in Oostenrijk en met name in Karinthië te huur. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een grote vakantiewoning in Karinthië, Oostenrijk, huren voor 20, 40 of 60 personen.

Hieronder enkele voorbeelden van uniek gelegen, grote vakantiewoningen in Oostenrijk, Karinthië.

Bent u op zoek naar een 60-persoons, luxe, vakantiewoning in Oostenrijk? Wij bieden in Karinthië een 60-persoons vakantiewoning te huur aan met maar liefst 27 slaapkamers en 25 badkamers.
​Deze prachtig gelegen grote vakantiewoning is zowel in de winter als in de zomer een aanrader.
De skibus stopt voor de deur en brengt u gratis naar het grootste skigebied van Oostenrijk met onder andere Ellmau, Westendorf en Kirchberg.
’s Zomers kunt u hier mooie wandelingen of mountainbiketochten maken.

Deze grote 60-persoons vakantiewoning in Oostenrijk is dus ook perfect om met een grote groep een wintersportvakantie en een zomervakantie in Oostenrijk te vieren.
U zult er de vakantie van uw leven hebben. Deze grote vakantiewoning in Oostenrijk beschikt over een professionele keuken en een groot restaurant met bar en open haard.

Indien u op zoek bent naar een grote, 60-persoons wintersport vakantiewoning in Oostenrijk, is dit een absolute aanrader! Er zijn 2 honden of overige huisdieren in deze vakantiewoning in Oostenrijk toegestaan.

 

Grote vakantiewoningen in Oostenrijk, Zwitserland of elders in Europa

Zoekt u een grote vakantiewoning in Oostenrijk, Zwitserland of elders in Europa?

Op onze website grote vakantiehuizen, www.grote-vakantiehuizen.com vindt u meer dan 10.000 grote vakantiehuizen, waaronder een uniek aanbod grote vakantiewoningen in Oostenrijk en Zwitserland. U vindt er ook een uniek aanbod grote wintersport vakantiewoningen in Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk.

Vakantiewoningen wintersport Oostenrijk Tirol

Wintersport en Tirol zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tirol is met name voor gezinnen het wintersportgebied in Oostenrijk. In Tirol hebben we dan ook honderden gezinsvriendelijke wintersportvakantiehuizen, appartementen en chalets te huur.

Tirol is hèt wintersportgebied in Oostenrijk om met het hele gezin een geweldige wintersportvakantie te vieren.

Met een aanbod van meer dan 2.000 unieke wintersport vakantiewoningen in Tirol, slaagt u altijd als u een wintersportvakantie in Tirol wilt boeken. Wij hebben in Tirol wintersport vakantiehuizen en chalets die geschikt zijn voor 2 tot wel 60 personen. Veel van onze wintersport vakantiewoningen in Tirol liggen in de mooiste wintersportgebieden en dicht in de buurt van skipistes.

Zo hebben we een groot aanbod wintersport vakantiehuizen en chalets in Tirol te huur in de aantrekkelijke wintersportgebieden Sankt Anton am Arlberg, Ischql, Ehrwald, Gerlos en Zell am Ziller.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over wintersport in Tirol en de bekende wintersportgebieden. U vindt deze informatie onder aan de pagina's wintersport vakantiewoningen en chalets in Tirol.

Klik hier om naar ons aanbod wintersport vakantiehuizen, appartementen en chalets in Tirol te gaan.

Vakantiewoning Oostenrijk, Salzburgerland

1.000 wintersport accommodaties in Salzburgerland.

Op onze website vindt u een aanbod van ruim 1.000 wintersport vakantiewoningen, chalets en appartementen in Salzburgerland.

Het Salzburgerland in Oostenrijk is een zeer populair gebied voor wintersportvakanties. Met een aanbod van meer dan 1.000 wintersport chalets, appartementen en vakantiewoningen in het Salzburgerland, heeft u bij ons die ene unieke wintersport accommodatie in Oostenrijk zo gevonden en geboekt. U kunt bij ons een wintersport vakantiewoning, appartement of chalet in Salzburgerland boeken voor 2 tot en met 12 personen.

 

Vakantiewoningen wintersport of zomervakantie Oostenrijk, Voralberg

Ruim 200 wintersport vakantiewoningen, chalets en appartementen in Voralberg te huur.

Voralberg ligt in het uiterste westen van Oostenrijk en is de kleinste deelstaat van het land. Voralberg is zeer bekend als wintersportgebied en veel Nederlanders boeken een wintersportvakantie Oostenrijk naar Voralberg. Hierbij is vooral Lech en omgeving zeer populair. Lech is tevens de bekende wintersportplaats in Oostenrijk waar de Koninklijke familie jaarlijks haar wintersportvakantie viert.

Met een aanbod van ruim 200 vakantiewoningen in Oostenrijk, Voralberg, heeft u uw wintersportvakantiehuis Oostenrijk zo gevonden en geboekt. Wij hebben wintersport vakantiehuizen, appartementen en chalets in Voralberg voor 2 tot 60 personen te huur.

U vindt op onze website uitgebreide informatie over Voralberg, de wintersportmogelijkheden en de bekende wintersportgebieden. Indien u een wintersportvakantie in Oostenrijk wilt boeken op relatief korte afstand van Nederland (Voralberg ligt op 863 kilometer van Utrecht) en u van gezellige wintersportdorpjes houdt met goede skipistes, dan is het Voralberg wintersportgebied in Oostenrijk zeker een aanrader.

Een wintersportvakantie in Voralberg kan dus ook goedkoop!

​Klik hier voor ons unieke aanbod wintersport vakantiewoningen, chalets en appartementen in Oostenrijk, Voralberg.

Vakantiewoning Oostenrijk voor de zomervakantie boeken?

Veel mensen bezoeken Oostenrijk voor een wintersportvakantie.

Oostenrijk is ook een perfect vakantieland om de zomervakantie te vieren. Dit geldt zeker voor mensen die van een prachtige natuur, bergen, veel groen, bloemen, vogels en wandelen houden. Wilt u een vrijstaande vakantiewoning in Oostenrijk met panoramisch uitzicht boeken? Veel van onze vrijstaande vakantiewoningen in Oostenrijk liggen op unieke plekjes, midden in de natuur.

Op zoek naar een goedkope vakantiewoning in Oostenrijk?

Oostenrijk heeft zeker mogelijkheden om er een goedkope vakantie te vieren. Als u op zoek bent naar een goedkope vakantiewoning, appartement of chalet in Oostenrijk dan zijn er volop mogelijkheden. Zo boekt u al een vrijstaande vakantiewoning Oostenrijk voor 2 personen in het mooie Salzburgerland vanaf 150,- per week en boekt u een fraai appartement in Tirol voor 228,- per week. Ook de goedkope vakantiewoningen in Oostenrijk kunt u online via deze website boeken.

U zoekt een goedkope vakantiewoning in Oostenrijk door op de prijs, van laag naar hoog, te sorteren.

Last minute vakantiewoningen Oostenrijk

Korting op onze last minute vakantiewoningen Oostenrijk bedraagt 10- 60%.

Een andere manier om een goedkope vakantiewoning in Oostenrijk te huren, is een last minute vakantiewoning Oostenrijk. Soms worden vakantiewoningen Oostenrijk al 3 maanden van tevoren als last minute aangeboden. U heeft dan ruim de tijd om een goedkope, last minute vakantiewoning Oostenrijk te zoeken en boeken. Een last minute Oostenrijk kan zeer goedkoop zijn. Soms kan uw voordeel zelfs oplopen tot 60%.

Ga voor het grootste aanbod last minute vakantiewoningen Oostenrijk naar onze website www.lastminutevakantiehuizen.com


De leukste wintersport chalets in Duitsland huurt u hier!
Boek hier uw wintersportvakantie in Duitsland veilig en snel online