Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiewoning of vakantiehuis Polen

Vakantiewoning in Polen?

Indien u op zoek bent naar een vakantiewoning, huisje, appartement of vakantiehuis voor 2, 3, 4, 5 of 6 personen in Polen, dan hebt u de website gevonden met een groot aanbod vakantiewoningen in Polen.

Maar via deze website kunt u ook een groot vakantiehuis, een grote villa of een heel ruim appartement in Polen voor 8 tot 9 personen, 10, 12, 14 en 15 personen huren en een heel grote mooie groepsaccommodatie voor 16, 18, 20, 22 en 25 personen, met eventueel een privézwembad en andere wellness faciliteiten, zoals een sauna, u kunt via onze website ook een goedkope vakantiewoning in Polen boeken.
Bovendien zijn er regelmatig lastminute aanbiedingen mogelijk, waardoor uw vakantie in Polen voordelig uit kan vallen.

Vakantie met huisdier in Polen?

In bijna de helft van onze vakantiewoningen, appartementen, chalets en villa's in Polen is het toegestaan één hond of meer huisdieren zoals honden mee te nemen.
Bij iedere vakantiewoning in Polen staat aangegeven of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel honden er mee mogen komen.
In een groot deel van onze hondvriendelijke vakantiehuizen, chalets en villa's in Polen zijn 2 honden en ook 3 honden toegestaan.
Maar het komt ook vaak voor dat er 4 honden of 5 honden worden toegelaten en dat er op aanvraag zelfs 6 of 7 honden mee mogen komen.

Indien u een of meer honden op vakantie naar Polen wilt meenemen, hebt u met de regels van de Poolse overheid te maken.
Informeer er naar bij het Pools verkeersbureau voor u uw huisdier mee op vakantie naar Polen neemt.

Ontdek vanuit uw vakantiehuis hoe verrassend veelzijdig Polen is, bijvoorbeeld een vakantiehuis aan de kust langs de Baltische zee.
U vindt in het noorden van het land de prachtige kust van de Baltische Zee met witte zandstranden.
In het noordoosten ligt het ‘Mazurische merengebied’.

De regio Pommeren, met de mooie stad Gdansk en de kust vindt u in het noordwesten van Polen.
In het (midden)westen ligt de regio Wielkopolska.
Hier vindt u niet alleen vele rivieren, meren, bossen en uitgestrekte velden, maar ook veel monumenten, kastelen, paleizen en luxe landhuizen.

In het zuiden gaat het landschap over in een middelgebergte, met 2 grote bergketens; de Karpaten en de Sudeten.
Deze bergketens bestaan uit kleinere gebergtes, zoals de Tatra, Beskiden, Karkonosze (Karpaten), Pieniny en het Reuzengebergte (Sudeten).
Deze gebergtes zijn populaire wandelgebieden bij toeristen, omdat er op veel plaatsen goed bewegwijzerde wandelroutes zijn, die door glooiende velden, koele bossen en bergweiden zijn uitgezet en u langs rivieren, watervallen, steile rotsen en diepe ravijnen voeren.

Ter afwisseling van al die schitterende natuur kunt u de vele prachtige historische steden, de UNESCO monumenten, kastelen en kuuroorden van Polen bezoeken en ondervinden dat dit land over een rijk cultureel aanbod en een gevarieerde keuken beschikt.
Polen is bovendien een nog relatief goedkoop vakantieland.
Ontdek nu zelf de verrassende mogelijkheden van Polen als vakantieland vanuit onze vakantiehuizen in Polen!

Op zoek naar een andere en goedkope vakantie?
Polen is een vakantieland in opkomst en heeft u veel te bieden.
Wij hebben ruim 700 vakantiewoningen in Polen te huur waarvan de meeste in de omgeving van bergen, bossen of natuurparken liggen.

Polen is een groot land waar u nog uren kunt wandelen zonder een mens tegen te komen.
Iedere vakantiewoning in Polen is uniek en als u ons aanbod vakantiewoningen Polen gaat bekijken zult u ontdekken dat deze vaak zeer royaal van opzet zijn en op de mooiste plekjes liggen.
Een vakantie in Polen is een avontuur, een vakantiewoning in Polen huren zeer betaalbaar.
​Ga nu naar ons aanbod unieke vakantieboerderijen, chalets, appartementen en grote vakantiewoningen in Polen en ontdek dat Polen een zeer veelzijdig vakantieland is.

Last minute Polen boeken

Last minute Polen boeken?

Omdat Polen in een dag met de auto bereikbaar is, is het een huren van een last minute vakantiewoning in Polen zeker een optie. U kunt een last minute vakantiewoning in Polen tot ongeveer 2 dagen voor vertrek online via deze website boeken.
Wilt u op kortere termijn vertrekken dan is het verstandiger om de uitgezochte vakantiewoning in Polen telefonisch bij ons te boeken.

U kunt meestal een last minute vakantiewoning in Polen boeken voor 4, 6 of 8 personen maar met een beetje geluk is er ook een 10-persoons of 12-persoons last minute vakantiewoning in Polen beschikbaar.

U boekt uw last minute vakantiewoning in Polen online.
 

Vakantiewoning Polen midden in de natuur huren

Polen heeft maar liefst 23 nationale parken, hiervan is het Bialowieza park het bekendst. Wilt u een vakantiewoning in Polen in of in de nabijheid van een nationaal park huren dan zijn er diverse mogelijkheden. Houdt u er rekening mee dat er in Polen nog wolven en lynxen voorkomen. Ook komen in deze nationale parken nog bevers voor en zult u er mogelijk roofvogels kunnen spotten zoals de arend. Ga nu naar ons aanbod vakantiewoningen Polen en huur een unieke vakantieboerderij, chalet of vakantiewoning midden in de natuur.

Informatie over een bepaalde vakantiewoning Polen

Hoe zoekt u een vakantiewoning in een bepaald gebied in Polen?

Indien u een of meer vakantiewoningen in Polen interessant vindt, kunt u via "kenmerken" en "omgevingsinformatie" veel over deze vakantiewoning en de omgeving te weten komen. Via het "kaartje"kunt u de locatie van de vakantiewoning zien. Indien u meer informatie wenst over een bepaalde vakantiewoning in Polen, kunt u ons een mailtje sturen. Wij vragen een en ander dan bij de huiseigenaar na. In de regel zullen wij u binnen 2 dagen antwoord kunnen geven.

Indien u een bepaalde vakantiewoning in Polen gezien hebt en vragen hebt, kunt u deze altijd aan ons stellen via info@vakantiewoning-zoeken.nl