Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiewoning of vakantiehuis in Zwitserland

Vakantiewoning Zwitserland

Op zoek naar een vakantiewoning in Zwitserland?

Bijvoorbeeld een luxe vakantiewoning Zwitserland in Berner Oberland, Graubünden of Wallis?
Hier vindt u het grootste aanbod vakantiewoningen, villa's, chalets en vakantiehuisjes in Zwitserland.
Niet alleen heel geschikt voor de wintersport, langlaufen, snowboarden of een skivakantie in Zwitserland, maar zeker ook voor een zomervakantie met uw gezin, vrienden- of vriendinnengroep, familievakantie, bedrijfsuitje of een vakantie met meerdere gezinnen.

Onze accommodaties in Zwitserland zijn geschikt voor een verblijf met 2 tot 3 personen, 4, 5 personen, 6, 8 personen, 10 personen, 12, 14 personen, 15 of 16 personen en veel van onze vakantiewoningen, chalets, huisjes en villa's zijn huisdiervriendelijk.
In veel van onze hondvriendelijke accommodaties is 1 hond toegestaan, maar in een groot deel van de vakantiehuizen mogen ook 2 honden of op aanvraag 3 honden meekomen.

Een vakantiewoning in Zwitserland vindt u gegarandeerd op deze unieke website.
Met een aanbod van meer dan 3115 vakantiehuizen in Zwitserland in alle belangrijke en bekende vakantiegebieden, boekt u snel, eenvoudig en voordelig het vakantiehuis van uw leven.

En alle vakantiewoningen in Zwitserland zijn online te zoeken en te boeken, ook een luxe vakantiewoning, chalet of groot 6-persoons appartement met een sauna, verwarmd binnenzwembad, tennisbaan en mooie tuin in Wallis.

Boek hier een vakantiewoning voor 4 personen in Wallis of in Berner Oberland of voor 6 of 8 personen of een 12-persoons chalet in Wallis!

Fijne vakantie in Zwitserland!

Vakantiewoningen Zwitserland

Laagste prijsgarantie

Indien u een lastminute vakantiewoning in Zwitserland bij ons boekt, krijgt u in de meeste gevallen een laagste prijsgarantie van de betreffende touroperator.
Wij hebben regelmatig last minute vakantiewoningen Zwitserland in de aanbieding!

U kunt bijvoorbeeld een last minute vakantiewoning Zwitserland voor 2, 4 of 6 personen huren maar er zijn ook regelmatig 8-persoons en 10-persoons last minute vakantiewoningen in Zwitserland te huur.

Zoek uw last minute vakantiewoning in Zwitserland.

In welke regio's hebben wij vakantiewoningen in Zwitserland?

U kunt bij ons in alle gebieden een vakantiewoning Zwitserland huren.
Waar u ook op vakantie in Zwitserland heen wilt, wij hebben altijd een geschikte vakantiewoning voor u.
U vindt bij ons onder andere vakantiewoningen Zwitserland in de Alpen, Berner Mitteland, Berner Oberland, Boden Meer, Freiburg, Jura en Wallis.
Door te selecteren op periode, gebied, persoonlijke wensen en budget, hebt u die ene speciale vakantiewoning in Zwitserland zo gevonden.

U kunt iedere vakantiewoning in Zwitserland online huren.

Vakantiewoning Zwitserland Wallis

Op zoek naar een vakantiewoning voor de wintersport in Wallis?
In Wallis hebben we meer dan 1200 vakantiewoningen, chalets en appartementen te huur.

Indien u met uw gezin een wintersportvakantie of skivakantie in Zwitserland wilt boeken, kan Wallis een uitstekende keuze zijn.

U kunt bij ons een vakantiewoning in Wallis huren voor bijvoorbeeld 2, 4, 6, 8, 10 of 12 personen maar ook voor een grotere groep van 14 personen of 16 personen.